<<<<Best source about Kat Von D>>>>

Kezdőlap

Üdvözlégy vándor!

Ez a honlap a híres tetováló művésszel Kat von D-vel foglalkozik. Félreértések elkerülése érdekében, nem a Miami Ink és nem a LA Ink a témája. Célunk hogy egy igyénes rajongói lapot hozzunk létre, ahol minden megszállott és kevésbé megszálott fanatikusa ennek a nagyszerű hölgyeménynek kiélhesse magát. 
Tehát érezd otthon magad, és ismerd meg ez a csodálatos nőt!


Friss:

2009.07.19
felkerült rólam azaz Röné^^-ről is egy kisseb ismertető amit a 'tetováltak-rólunk' menüben megtaláltok és útban van egy kis fordítás is Kat-ről amit ma vagy holnap biztos felteszek, csak egy kis technikai gond akadt... megoldom, nem kell izgulni.
xoxo Röné^^


2009.07.15
kicsit megkésve bár,de törve nem, feltettem néhány szót rólunk.Úgy gondolom érdemes tudnotok rólunk pár dolgot ha már szerkesztők vagyunk :)
Igyekszem ezentúl én is többet foglalkozni a lappal,hiszen az én ötletem volt.Tehát hajrá :)
További szép nyarat.

xoxo
Rijjah


2009.04.26
nem volt egy hónap :D újabb 2 pontal bővítettem a Tűk és Színek menüpontot. Felkerült egy Sephora ismertető és egy Miami vs. LA Ink menüpont is. Szaladj nézd meg. Ha sikerül még ma összehozni vmit feldobom.
xoxo Röné^^


2009.03.29
rég frissítettünk. Tudjuk és elnézést kérünk. az amazon.de-s linket beraktam a könyv moduljába továbbá megcsináltam Kat szalonjának modulját is képekkel linkekkel. Mára ennyit tudtam tenni értetek majd igyekszem és fordítok szorgalmasan.

xoxo Röné^^

2009.03.07

egyenlőre még nem tudom/tudjuk hogy írjuk majd a frissítéseket szóval addig ezt a egyszerű módszert választottam. Feltettem négy ismertetőt a tűk és színek modulba (ha valahol hibás a link szóljatok) és egy új képtárat Kat könyvéről találsz benne képeket . Mára ennyi 
xoxo Röné^^

 
This is..

Főoldal
[ahonnan elindultál]


Tattoo-Queen
[alap adatok]


Tintakoptatóhely
[interaktív]


Tetováltak
[rólunk]


Tűk és színek
[hosszabban kifejtve] 
Társalgórészleg
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
pEoPlE
Indulás: 2007-07-14
 

I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala